Opmerking
Door de corona pandemie hebben wij een aangepast lesprogramma.

BHVproducten.nl

Meander 19, 9231DB Surhuisterveen

info@bhvproducten.nl

Trainingscentrum,

Meander 19, Surhuisterveen

info@vmta.nl

Cursus details

Prijs per persoon

Cursusduur

Certificaat

Geldigheid certificaat

€ 85,-

1 dag, afwisselend praktijk en theorie.

Iedere cursist die de Eerste hulp aan kinderen cursus met goed gevolg aflegt, ontvangt een digitaal certificaat en een pas.

Het certificaat is 1 jaar geldig. Cursisten kunnen ieder jaar de geldigheid met 1 jaar vernieuwen door de cursus Herhaling BHV te volgen.

Eerste hulp aan kinderen

Eerste Hulp aan kinderen is een moderne, nuttige en zeer leerzame cursus en een must voor gastouders, (aanstaande)ouders, grootouders, verzorgers en iedereen die met kinderen werkt! Bedrijven en particuliere kunnen deelnemen aan deze leerzame cursus. Deze cursus is inclusief reanimatie/AED volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.

Eerste hulp aan kinderen, Oranje Kruis.

Ieder jaar komen zo’n 140.000 kinderen tussen 0 en 5 jaar op de spoedeisende hulp terecht na een ongeluk in of om het huis.

De meeste ongelukken gebeuren tijdens het spelen, meestal waar de ouders bij zijn.

Weet jij wat je moet doen als je kind iets overkomt? Hoe zat het ook alweer als een kind schoonmaakmiddel heeft gedronken, moet hij dan braken of juist drinken? Wat moet je doen als je kind een pot hete thee over zich heen krijgt? Snel en zeker handelen en het hoofd koel houden kan de kans op een goede afloop aanzienlijk vergroten. Afhankelijk van je pakket worden de kosten van een cursus EHBO aan kinderen geheel of gedeeltelijk door de zorgverzekeraar vergoed. Neem contact met ons voor een passende training