Opmerking
Door de corona pandemie hebben wij een aangepast lesprogramma.

BHVproducten.nl

Meander 19, 9231DB Surhuisterveen

info@bhvproducten.nl

Trainingscentrum,

Meander 19, Surhuisterveen

info@vmta.nl

De specialist in Bedrijfshulpverlening en veiligheidsmanagement. Maar ook voor al uw BHV producten, bedrijfsnoodplan of de RI&E.

[porto_content_box skin=”primary” align=”left”]

  Neem Contact met ons op

  [/porto_content_box]

  Opleiden en trainen maar dan anders!

  Wij van V.M.T.A proberen cursisten zelf efficiënt te laten nadenken, en leren cursisten niet om de instructeur maar na te doen. Onze trainingen en cursussen zijn dan ook niet saai en eentonig. Kern woorden; Interactief, vernieuwend en hoge kwaliteit.

  Naast het opleiden zijn wij van V.M.T.A dagelijks bezig om de gehele keten van veiligheid te vergroten bij bedrijven. Het opstellen van de verplichte RI&E hoort daar zeker bij. Het schrijven van een bedrijfsnoodplan, en het uitvoeren van veiligheidsmanagement bij bedrijven doen wij veelvuldig. Voor meer informatie kijk op onze website of neem contact op met onze klanten service.

  Al meer dan 10 jaar V.M.T.A

  Al vanaf 1997 bij de professionele hulpverlening actief en al meer dan 10 jaar vanuit ons eigen bedrijf bezig met veiligheid.

  Klanten vinden het geweldig

  Bedrijven die klant bij ons zijn zo lang wij bestaan geven aan dat wij goede kwaliteit leveren. E-learning is bij ons standaard.

  Onze Locatie

  Adres: Meander 19, 9231 DB Surhuisterveen

  Telefoonnummer: (0512) 36 12 28

  E-mail adres: info@vmta.nl

  Laatste Nieuws Berichten

  [porto_recent_posts show_image=””]